Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Η Δόνηση της 12:12:12

Η ενεργοποίηση της Πύλης 12:12:12 έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία της ανθρωπότητας για την εισροή της νέας γαλαξιακής δόνησης. Μια ημέρα με πολλή συγκίνηση, απελευθερώσεις και με τα μηνύματα της πνευματικής ιεραρχίας να μας συντροφεύουν βιώσαμε ως ομάδα την αναβάθμιση της νέας κρυσταλλικής δόνησης και του ενοποιημένου συστήματος των 12 τσάκρα (ενεργειακών κέντρων).

cosmic12_12_12_large

Μέσα από διδασκαλία, ενεργειακούς συντονισμούς και απευθείας διοχετεύσεις από τους Αναληφθέντες Δασκάλους επεκτείναμε τη δράση της Αγάπης πλέκοντας τις νέες ενέργειες στο κρυσταλλικό πλέγμα.

Η συσσωρευμένη ευλογία και η χάρη που άγγιξε την ομάδα δημιούργησε ένα υπέροχο πεδίο το οποίο συνδέθηκε με τις ομάδες των εργατών του Φωτός ανά τον κόσμο σε μια ζωντανή επανένωση με τη συντροφιά του Ουρανού!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους υποστήριξαν με την παρουσία τους αυτή την ημέρα. Η υπηρεσία που προσφέραμε όλοι μαζί έχει μεταδοθεί και ευλογεί κάθε ύπαρξη πάνω στη Νέα Γη!

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,

Πασχάλης Καζακόπουλος & Φρίξος Χριστοδούλου.

Διαβάστε εδώ το μήνυμα που διοχετεύτηκε ζωντανά στην ομάδα: 12:12:12

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την Κοσμική Πύλη 12:12:12 στο Flickr!

{gallery}http://www.flickr.com/photos/angelicreiki/sets/72157632248145772/{/gallery}