Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

21.12.12: Η Κοσμική Στιγμή!

Ένα δεκαήμερο ταξίδι στα μυητικά κέντρα της Αιγύπτου ολοκληρώθηκε! Ταξιδέψαμε κατά μήκος του Νείλου από Κάιρο έως Ασουάν, καθίσαμε στα αρχαία ιερά εργαζόμενοι με τη νέα γαλαξιακή δόνηση και αφεθήκαμε στη μαγεία της περιπέτειας!

luxor_21_12_12_large

Γιορτάζοντας το κλείσιμο του κύκλου και το άνοιγμα του νέου, στην Αίγυπτο 19 - 29 Δεκ. 2012

Την κοσμική στιγμή της 21ης Δεκεμβρίου συγκεντρωθήκαμε στο Ναό της Ανάληψης στο Λούξορ όπου συνδεθήκαμε με το ενεργειακό δίκτυο και τα σημεία δύναμης καθώς γινόταν η ευθυγράμμιση με το γαλαξιακό κέντρο. Το φως, η ενέργεια και η ποιότητα ήταν τόσο διαφορετικές απ’ ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα!

Ο καθένας με το δικό του τρόπο βίωσε αυτή την μετατόπιση η οποία συνεχίζει να αφομοιώνεται ενώ ολοκληρώθηκαν πολλά προσωπικά συμβόλαια και έγιναν βαθιές προσωπικές μεταμορφωτικές συνειδητοποιήσεις.

Ήδη αισθανόμαστε την υφή της ενέργειας η οποία έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, με πολλές προσαρμογές να αντανακλώνται στο φυσικό σώμα και στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε πλέον την πραγματικότητα. Περισσότερες αποκαλύψεις και προσαρμογές στο νέο πεδίο Φωτός θα συνεχίσουν να εκτυλίσσονται τα επόμενα χρόνια.

Με την ευκαιρία αυτή θα μοιραστούμε τις νέες κωδικοποιήσεις που αγκυροβόλησαν στην Αίγυπτο στα επόμενα σεμινάρια του Angels House ως ένα δώρο και ευλογία για όλους τους συμμετέχοντες!

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της Αιγύπτου στο Flickr!

{gallery}http://www.flickr.com/photos/angelicreiki/sets/72157632438540621/{/gallery}